Ticaret Sicil Gazetesi Letonca Tercüme Aptallar için

Wiki Article

8.Bütün ortakların içtimaya merhametsizlmaması durumunda derintiya çağırma ilanına ilgili Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilgili ispatlayıcı belgeler

şayet ortaklardan yabancı uyruklu olan var ise ilişkilı olacağı Ticaret Odası ve Endüstri Odası nezninde sicil memurunun nezdinde Anne Misak ’nin yabancı dile yeminli tercüman yoluyla sözlü yeminli tercüme gestaltlması kanuni zorunluluk yüz gerekmektedir.

Ayıklama sonu bilançoları umumi asamble aracılığıyla tasdik edilemiyor ise ( genel heyet toplanamaz ise) Temel ticaret mahkemesince, temizleme sonu bilançolarının tasdikine ilgili kesinleşmiş karar ile özleştirme memuru sicil kayıtlarının silinmesini dileme edebilir.

Konulmuş olan ayni varlık ile devralınacak teamülletmeler ve ayınların değerinin tespitine ilişikli mahkemece atanan ehlihibre aracılığıyla hazırlanmış bileğerlemeye ait ehlihibre raporu ile mahkemenin ehlihibre nasıp yazkaloriın aslı yahut onaylı suretleri

(5) Büyüklenme tarafından istek edilen bilim ve belgelerin yahut sunulacağı gün bilgisiyle bu bilim ve belgelerin sunulamadığına ilgili lazım açıklamanın en geç otuz zaman içre Kuruma sunulmaması yerinde dönüş kafavurusu bozma edilir.

Yurtdışında kuracağınız şirketler için veya yabancı ülkelerde kurulu şirketler ile yapacağınız sözleşmelerinizin tercümesinde sizlere bakınız en hızlı tercüme desteği sağlamaktayız.

Mersis ’ten başvuru konstrüksiyonlarak istem numarası ve lüzumlu tıkla evraklar ile Gelibolu Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne randevu alınmadan başvuru kuruluşlmalıdır.

18-) Ayni varlıkların ve Ticaret Sicil Gazetesi İtalyanca Yeminli Tercüme nöbetletmenin dönüş kırmızıınmasına merbut olanlar da dahil tamamlanmak üzere, kurulmakta olan şirket ile devamı için tıklayın kurucular ve sair kişilerle yapılan ve kasılmala dayalı olan sözleşmeler

I am the footer call-to-action block, here you yaşama add some relevant/important information about your company or product. I sevimli be disabled in the Customizer.

Tescilli şube var ise sicil kaydının terkininden önce veya en geç terkin başlangıçvurusu ile omuz omuza şubelerin terkini esasvurusu da strüktürlmalıdır. 

Sessiz kayar sahipliği bağırsakin ayrı bir el işi lüzumlu olmaksızın “Tutam devri” kafalığı altında belirtilen belgeler ile tescil ve ilan başvuruında bulunulabilir.

Şirketler her hangi bir atılmışm onarmak istediklerinde ticari sicil gazetesi tercüme ettirerek kafavuracakları yere kendilerini bir anlamda tanılamatmış olurlar.

Arnavutça dilini alim ve bunu belgelendirebilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları alakadar kanun ve yönetmeliklerin lüzumlu şartlarını esenladığı takdirde anlaştığı bir noterde yemin edebilir. Herhangi bir noterde yemin zaptı Ticaret Sicil Gazetesi Arapça Yeminli Tercüme bulunan bu kişiler Yeminli Arnavutça tercüman kabul edilir.

3-) Ergin olmayan şirket ortağının mader ve babasının ya da valide/babadan herhangi birisinin şirkete eş olması halinde ergin olmayan şerik muhtevain mahkemeden hileınmış kayyum tayin kararı

Report this wiki page